Kan ik mascara en andere oogmake-up dragen

Kan ik mascara en andere oogmake-up dragen? Absoluut. Een van de grootste voordelen van wimperextensions is natuurlijk dat er geen dagelijkse mascara meer nodig is. Oogschaduw en eyeliners zijn prima te gebruiken. Op olie gebaseerde producten, met name waterdichte mascara, moeten worden vermeden, omdat ze de levensduur van uw extensions kunnen aantasten.

Als je een set extensions laat zetten bij de huidspecialisten in Valkenswaard, raden we je aan geen mascara te gebruiken, wat geen probleem zou moeten zijn omdat je wimpers al ongelooflijk weelderig en vol zouden moeten zijn.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

Het verzorgen van je wimperextensions is verrassend eenvoudig. Twee belangrijke factoren om je wimpers gezond en vol te houden, zijn regelmatige reiniging en voorzichtig zijn met je extensions. We zullen u meer specifieke instructies en tips geven op het moment van uw eerste behandeling bij de huidspecialisten in Valkenswaard.

Kan ik zwemmen, in de sauna en sporten met wimper extensions?

Voor het grootste deel kunt u uw leven normaal leiden terwijl u extensions draagt. Langdurige en overmatige blootstelling aan hitte, vochtigheid en water kan de levensduur van uw wimpers verkorten, maar zal er niet voor zorgen dat ze eraf vallen. Sommige van onze vaste klanten zijn fitnessliefhebbers en verliezen hun wimpers niet sneller dan anderen.

Wilt u wat meer informatie of een afspraak boeken voor een wimperextension behandeling, kan dit via https://www.dehuidspecialisten.nl

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.