Kruidenstempel massage

Trakteer je zintuigen op de luxe die ze verdienen met deze ultieme kruidenstempel massage

behandeling. Kruidenstempel massage wordt al honderden jaren beoefend en omvat het gebruik van met kruiden doordrenkte mousseline-kompressen om het lichaam te stimuleren en te ontgiften.

WAT TE VERWACHTEN?

Kruidenstempel massage verhoogt het emotionele welzijn en verzacht pijnlijke spieren en stijve gewrichten. Door vast te houden aan traditionele technieken, wordt een mousseline-doek doordrenkt met kruiden en specerijen en vervolgens gestoomd om de geneeskrachtige eigenschappen vrij te geven. Uw huidspecialist zal dan de kompresballen over uw lichaam bewegen en een reeks cirkelvormige bewegingen maken om te helpen bij het vrijkomen van gifstoffen en om warmte in de weefsels te laten doordringen. Elke therapeut gebruikt zijn eigen kruidenmengsel. Deze onweerstaanbare opkikker duurt ongeveer 45 minuten en voelt en ruikt heerlijk!

WEET HET VOORDAT JE GAAT

Heeft u last van planten allergieën? Vraag uw therapeut welke kruiden worden gebruikt voor de Kruidenstempel massage wanneer u boekt, en zij zullen uw behandeling daarop kunnen afstemmen.

Wist je dat Kruidenstempel massage al sinds de 14e eeuw wordt beoefend? Er wordt gezegd dat Thaise royalty grote fans van de behandeling waren, evenals soldaten die na de strijd aan spierpijn leden.

Wetenschappelijk

Om te beginnen is Thaise lichaamsmassage met kruidenkompres een beetje anders dan andere soorten massages. Het gaat bijvoorbeeld om het gebruik van speciale kruiden uit Thailand. Deze kruiden zorgen voor een speciale geur die de cliënten helpt te ontspannen en weer energie te krijgen. Wanneer deze kruiden een tijdje op uw huid worden samengedrukt, zullen ze uw zenuwen stimuleren en uw lichaam helpen ontspannen. Dit type massage biedt een aantal essentiële gezondheidsvoordelen. Het stimuleert bijvoorbeeld diepe ontspanning en verlicht stress in het lichaam. Het leven van vandaag beweegt zich in een versneld tempo en de meeste mensen raken zichzelf overbelast. Dit veroorzaakt op zijn beurt ernstige spiervermoeidheid. De beste manier om met dit soort stress om te gaan, is door je te laten masseren.

Andere aandoeningen die met dit proces kunnen worden aangepakt, zijn onder meer rugpijn, stijve spieren, artritis, migraine, chronische stress, depressie, angst en meer. Met de speciale mix van Thaise kruiden en oliën worden je lichaam en geest volledig ontspannen en verkwikt.

Een ander belang van het gebruik van Thai Herbal Compress-behandeling is het feit dat deze kruiden eigenschappen hebben, waarvan bekend is dat de meeste zeer ontstekingsremmend zijn. Deze kruiden bevatten ook voldoende antiseptica, samentrekkende middelen en antioxidanten die het lichaam helpen bij het bestrijden van een breed scala aan gezondheidscomplicaties. Dus niet alleen ontspannen, maar ook je immuniteit. Uw lichaam kan bijvoorbeeld omgaan met aandoeningen zoals verstuikingen, pijnlijke spieren, verwondingen en meer. De meeste van deze Thaise kruiden behandelen ook aandoeningen zoals astma, verkoudheid en bronchitis.

Wil je graag een behandeling boeken, kun je dit gemakkelijk online doen via het boekingssysteem van de huidspecialisten

Maak nu een afspraak
[ameliabooking service=101]

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.