Laser ontharen in Eindhoven

Geavanceerde laserontharingsbehandeling voor mannen en vrouwen met ongewenst haar

Laserontharing is een van de meest effectieve methodes om de haargroei permanent te verminderen. Al na enkele behandelingen zult u merken dat het haar veel dunner teruggroeit, er minder ingegroeide haartjes en bultjes zijn en de last van het scheren wordt verminderd.

Na slechts 6-8 sessies, met 4-6 weken tussen elke sessie, zal ongeveer 90% van het haar voor altijd verdwenen zijn. Laserontharing is een geweldige investering als je het vergelijkt met een leven lang scheren, harsen of ontharingscrème gebruiken.

De Huidspecialisten heeft jarenlange ervaring in het behandelen van zowel mannen als vrouwen, met verschillende huid- en haartypes. Omdat we een door een arts geleide kliniek zijn, hebben we ook ervaring met het behandelen van een reeks haargerelateerde medische aandoeningen, zoals hirsutisme (overmatige haargroei), polycysteus ovariumsyndroom (PCOS), ingegroeide haartjes, folliculitis, hyperpigmentatie, enz.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.