Laser ontharen

Laser ontharen is de meest effectieve ontharingsmethode die beschikbaar is en die bijna overal op het gezicht en lichaam kan worden gebruikt. In tegenstelling tot andere methoden zoals harsen en scheren geeft laserontharing langdurige resultaten. Het haar wordt fijner en zachter waardoor het minder zichtbaar wordt en de groei zal bij elke behandeling meer en meer vertragen.

Laser ontharen met de diode ice laser gebruikt korte pulsen van lichtenergie om de haarzakjes te beschadigen en hergroei te voorkomen. Dit geeft de meest effectieve, langdurigste ontharingsresultaten die beschikbaar zijn.

Hoe werkt Laser ontharen?

Laser ontharen gebruikt lichtenergie om individuele haarzakjes permanent te beschadigen of te vernietigen. Deze behandeling richt zich op de wortels onder het huidoppervlak met behulp van een laser van de beste kwaliteit om hergroei te voorkomen.

De haarfollikel moet op een specifiek moment tijdens de groeicyclus worden gericht om te voorkomen dat het haar terugkeert. Aangezien individuele haren zich tegelijkertijd in verschillende delen van de haargroeicyclus kunnen bevinden, heeft u meerdere behandelsessies nodig om langdurige resultaten te zien. We raden meestal 6-8 afspraken aan met een tussenpoos van 4-6 weken. Laser ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen met alle huidtinten. Het werkt op je hele lichaam, inclusief gevoelige gebieden zoals het gezicht en de bikinilijn. Populaire doelwitten zijn gezichtshaar, beenhaar, bikinilijn, okselhaar, rughaar en borsthaar.

Waarom kiezen voor Laser ontharen?

Met onze Laser ontharen behandeling profiteert u van een gladde huid, waardoor ingegroeide haartjes en irritatie die kunnen optreden bij het scheren worden voorkomen. De resultaten zijn ook duurzamer dan waxen, suikers of ontharing crèmes. In tegenstelling tot IPL (intense pulsed light), is laserontharing geschikt voor donkere huidtinten en moeilijk bereikbare plaatsen. En in tegenstelling tot elektrolyse, kan het worden gebruikt om haar over het hele lichaam te verwijderen, met de mogelijkheid om grote gebieden in één keer aan te pakken.

Expertise

Onze beoefenaars van Laser ontharen zijn getraind in het helpen van cliënten met overbeharing. Naast de behandelingen geven wij zelfs les in het verwijderen van haren met de IPL en de diode ice laser.

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

• Haar permanent verminderen: Laserontharing biedt een blijvende reductie die een reductie tot wel 90% kan bereiken. Al het haar dat teruggroeit, zal fijner, lichter en zachter zijn, met als bijkomend voordeel een gladdere huid.

• Geen ingegroeide haartjes meer: Laserontharing vermindert aanzienlijk de noodzaak van scheren en harsen, zodat u afscheid kunt nemen van ingegroeide haartjes, scheeruitslag en stoppels.

• Bespaar tijd en geld: Investeer in een laserontharingskuur en u hoeft misschien nooit meer te harsen of te scheren, wat op de lange termijn tijd en geld bespaart.

• Verbeter de huidskleur en textuur: Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken en ongelijkmatige huid die achterblijven na constant scheren of harsen.

Veiligheid bij laserontharing

De lasers die worden gebruikt voor ontharing zijn zeer krachtig, dus het is uiterst belangrijk voor uw veiligheid dat u een aanbieder kiest die een ce gekeurde laser heeft. Dit betekent dat de behandelaar die de behandeling uitvoert, heeft voldaan aan de minimale opleidingseisen en dat de kliniek aan belangrijke gezondheids-, veiligheids- en hygiënenormen voldoet.

Kan Laser ontharen op elk huidtype worden gebruikt?
We zijn blij dat we elk huidtype kunnen behandelen, van heel licht tot heel donker. Onze lasers kunnen worden aangepast om met elke haar- en huidcombinatie te werken, op voorwaarde dat er voldoende pigment in het haar is (d.w.z. het is donker genoeg om de laser aan te trekken). Laserontharing is nu veilig voor olijfkleurige, bruine en zwarte huidtinten.

Welk huidtype heb je? Ontdek uw nummer op de Fitzpatrick-schaal hieronder:

Type 1: verbrandt altijd, wordt nooit bruin (bleek, sproeten).
Type 2: brandt meestal, minimale bruining.
Type 3: brandt soms licht, bruint gelijkmatig.
Type 4: verbrandt minimaal, bruint altijd goed (matig bruin).
Type 5: verbrandt zeer zelden, wordt heel gemakkelijk bruin (donkerbruin).
Type 6: Verbrandt nooit (diep gepigmenteerd donkerbruin tot donkerbruin).

Meer informatie over kosten en behandelingen voor laserontharing

Stap 1

Bel: Boek uw GRATIS vrijblijvende consult. U kunt ons direct bellen of een terugbelverzoek indienen.

Stap 2

Consult: Bezoek uw Huidspecialist kliniek in Valkenswaard voor een één-op-één consult met een van onze hooggekwalificeerde behandelaars. Tijdens dit consult zal de behandelaar:

• Kijken naar het haar dat je wilt laten verwijderen en bespreek de waarschijnlijke resultaten
• Voert een eenvoudige teststukje uit om de geschiktheid voor behandeling te verzekeren
• Uitleg over de procedure voor laserontharing, nazorg en kosten
• Beantwoord al uw vragen over de behandeling

Stap 3

Behandeling: Begin uw behandeling met de toonaangevende specialisten op het gebied van laserontharing in Valkenswaard. We hebben meer dan 2000 Laser ontharen behandelingen geleverd, dus u kunt erop vertrouwen dat u in veilige handen bent. Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens en na uw behandeling op uw gemak voelt. Uw behandelaar geeft u na uw eerste behandeling een GRATIS, persoonlijk nazorgadvies.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.