Laserontharing voor mannen

In de afgelopen tien jaar is ontharen bij mannen steeds populairder geworden. Dit heeft volgens mij te maken met de opkomst van sociale media en de sportschoolcultuur, maar dit zijn niet de enige redenen.

Waarom zoeken mannen ontharing en waarom is laser de beste optie? 

Veel mannen zijn helemaal tevreden over de verdeling van hun lichaamshaar en hebben zich nog nooit bezig gehouden met scheren of harsen.

Andere mannen geven er de voorkeur aan om haar op hun lichaam te behouden, maar zoeken naar een vermindering van de hoeveelheid en dichtheid van haar.

Anderen kunnen echter om hun eigen persoonlijke redenen kiezen voor een schone, haarloze look.

Sommige van onze cliënten beschrijven hun ontevredenheid over de “vlekkerige” verdeling van hun haar en zouden liever geen haarvlekken hebben die ze esthetisch onaangenaam vinden. 

Ontharen is niet beperkt tot alleen het lichaam, mannen kunnen zich soms ergeren aan hun baardlijn en het moeten scheren in het midden/bovenste deel van de wangen. Dit scheren kan leiden tot ingegroeide haren en puistjes, of er aan het einde van de dag onaangenaam uitzien, omdat dit haar zeer snel terug kan groeien. 

Traditionele methoden voor het verwijderen van lichaamshaar zijn onder meer:

Harsen – beperkingen zijn pijn, ingegroeide haartjes en resultaten op korte termijn die herhaald moeten worden. Haar groeit in een vergelijkbaar aantal terug en kan er tijdens de hergroeifase esthetisch onaangenaam uitzien. 

Scheren – Het scheren van de eigen rug kan een enorme uitdaging zijn en men kan gemakkelijk gebieden over het hoofd zien. Hergroei vindt snel plaats en kan er weer esthetisch onaangenaam uitzien.

Threading – Geschikt voor het gezicht, maar naar mijn mening extreem pijnlijk en niet goed voor de huid. 

Ik ben van mening dat zonder twijfel de beste optie voor ontharing laser is.

Ik heb zelf meerdere sessies laserontharing gehad en ik wou dat ik eerder in deze behandeling had geïnvesteerd.

Ik begon mijn behandelsessies met mijn rug en schouders en was zo onder de indruk van de resultaten dat ik nu naar andere gebieden ben gegaan.

Ik voel me zelfverzekerder als ik vesten draag omdat ik niet langer een vlekkerige haarverdeling heb en de haardichtheid op mijn borst en buik is verminderd (ik was persoonlijk niet op zoek naar een volledig schone look in deze gebieden).

De behandeling heeft me ook zoveel tijd bespaard omdat ik me niet langer hoef te scheren en dus tijd hoef te besteden aan het schoonmaken van de badkamer om ervoor te zorgen dat er geen losse haren op de vloer liggen. Vrijwel elk deel van het lichaam kan veilig worden behandeld. De laser ontharing behandeling was ook pijnloos . Laserontharing is effectiever gebleken dan zowel scheren als harsen .

Ter voorbereiding op mijn sessie moest ik de probleemgebieden scheren. Het was moeilijk om alle delen van mijn rug te bereiken, maar mijn therapeut was zo vriendelijk me te scheren waar nodig op de dag van de behandeling.

Mijn therapeut besprak in detail de doelstellingen van mijn laserbehandeling en bracht de exacte gebieden in kaart die ik behandeld zou willen hebben.

De gel werd aangebracht, gekoeld door de machine en de behandeling zelf met de diode laser was de minst pijnlijke ontharingsprocedure die ik ooit heb meegemaakt.

Laserontharing voor mannen met snelle en blijvende resultaten

Al na één sessie merkte ik een enorme vermindering van haardichtheid en groei. Daarna ging ik naar andere delen van mijn lichaam, waaronder het gebied van de bovenwang, een gebied dat ik normaal gesproken aanpakte door te scheren. Nogmaals, na slechts één sessie hoefde ik me niet meer te scheren op dit gebied, terwijl voorheen het haar tegen het einde van de dag teruggroeide. 

Ik ben een groot voorstander van de diode ice laser. Als eigenarese van een kliniek wil ik dat mijn cliënten de allerbeste behandelingen ervaren door middel van de meest geavanceerde technologie .

De diode ice laserontharing is sneller, pijnloos en de resultaten zijn aanzienlijk beter, 

Ik zou mannen die denken aan ontharen willen aanmoedigen om langs te komen voor een gratis consult. We zorgen ervoor dat alle cliënten zich op hun gemak voelen. 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.