Mesotherapie haaruitval behandeling

MICRONEEDLING (MESOTHERAPIE) HAARUITVAL BEHANDELING MET REVITACARE BIO-REVITALISATIE

Microneedling / Mesotherapie haaruitval behandeling is een behandeling die de haargroei stimuleert door middel van een product genaamd Revitacare. Microdruppels van de Revitacare worden langzaam opgenomen in de bloedstroom; de resultaten worden meestal zichtbaar na de eerste behandeling.

Revitacare bevat hyaluronzuur dat de huid hydrateert, het interne milieu herstelt en helpt de natuurlijke functies in de huid en het haar te behouden. Vitaminen en anorganische zouten verbeteren de microcirculatie, de celademhaling en de uitwisseling van voedingsstoffen. Het bevat ook aminozuren die de bouwstenen zijn voor de synthese van eiwitstructuren in bestaande cellen en voor de aanmaak van nieuwe cellen. DMAE stimuleert ook de activiteit van fibroblasten en myofibroblasten, waardoor de haargroei wordt bevorderd.

De huidspecialisten in Valkenswaard gebruiken een nauwkeurige methode voor Mesotherapie haaruitval behandeling en microneedling-injecties met behulp van de Mesogun pri. De pneumatische kracht van de Mesogun scheidt dit apparaat van alle anderen in het veld. De toegevoegde kracht zorgt voor een snellere injectie en een snellere naaldbeweging. De Mesogun heeft ook een innovatieve functie die naaldspuitscheiding wordt genoemd, een proces waarbij alleen de naald en spuit als één eenheid bewegen. Dit zorgt voor extra stabiliteit en minder trillingen tijdens het injecteren.

Microneedling / Mesotherapie haaruitval behandeling met Revitacare is een geweldige optie voor iedereen die last heeft van toegenomen haaruitval, dunner wordend haar of haaruitval. Er is ook geen pijn geassocieerd met deze behandeling.

Mesotherapie Haarverzorging

HAIRCARE van Revitacare is een specifieke formule die is ontwikkeld om haaruitval te vertragen en de haarvezel te herstructureren, wat resulteert in algehele verbetering en kwaliteit van het haar.

Mesotherapie voor haarverzorging is de procedure voor het toedienen van groeifactoren, vitamines en eiwitten in de hoofdhuid van cliënten die lijden aan haar- en hoofdhuidproblemen.

Deze stoffen worden geïnjecteerd in mesoderm, een laag onder de huid, die een verbinding vormt tussen de weefsels van de huid en de vetlaag. Het helpt bij het verbeteren van de bloeddistributie, het activeren van het celmetabolisme en het versnellen van de heropleving van de haarzakjes.

Het is nuttig gebleken bij veel klanten die lijden aan actieve haaruitval.

Mesotherapie haaruitval behandeling

Mesotherapie is een behandeling die al vele jaren wereldwijd wordt uitgevoerd. Het maakt gebruik van pijnloze micro-injecties van een samenstelling van vitamines en actieve ingrediënten in de huid, wat resulteert in een verbetering van de kwaliteit en structuur van het gezicht en lichaam, vooral rond de meest gevoelige gebieden zoals de oogleden, nek, borst en handen.

De procedure wordt gebruikt bij de preventie en behandeling van haaruitval, behandeling van cellulitis en striae, het is ook een methode om het verouderingsproces te remmen.

Revitacare – Herstructurerende Haar Booster

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van verschillende hoofdhuid- en haarproblemen voor zowel mannen als vrouwen.

Het Hyaluronic Acid & Restructuring Hair complex RHB resulteert in de algehele verbetering en kwaliteit van het haar van de wortels tot de punten.

• Hydratatie van de hoofdhuid
• Vermindering van haarverlies
• Herstructurering van haar
• Bescherming tegen oxidatiemiddel
• Voeding van dermis en haarzakjes
• Vermindering van roos
• Haar krijgt weer zachtheid en helderheid

HAARVERZORGING – REVITACARE Mesotherapie Voordelen:

• Revitalisering van de haarzakjes – Arginine, Glutamine, Glycine en Ornithine zijn essentieel voor celproliferatie. Deze voedingsstoffen versterken de wortel om robuust haar te laten groeien.

• Versterking en bescherming van de capillaire vezel – Cysteïne en zink, twee hoofdbestanddelen van keratine die de capillaire vezel vormen, worden gebruikt om het haar gezond en mooi te maken.

• Groeistimulatie – De vitamine B-groep stimuleert de vernieuwing van de haarzakjes en speelt een rol bij de stimulering van de haargroei.

• Voeding en hydratatie van de hoofdhuid – De hydraterende eigenschap van hyaluronzuur voedt en beschermt tegen het uitdrogen van de weefsels rond de haarzakjes en bijgevolg tegen het verschijnen van roos.

REVITACARE combineert verkwikkende, voedende en stimulerende elementen die nodig zijn om de haarstructuur te verbeteren, seborroe te reguleren, hergroei te stimuleren en haaruitval te vertragen.

Het voorkomt het opnieuw verschijnen van roos doordat het het intercellulaire cement herstelt en de beschermende functie van de hoofdhuid voorkomt. Haar wordt stralend met kracht en vitaliteit, body en dichtheid.

Net zoals hyaluronzuur je huid, spieren en gewrichten ten goede kan komen, kan het je haar ook gezonder maken. Hyaluronzuur is al aanwezig in je hoofdhuid, dus door een product te gebruiken dat er nog meer van bevat, zoals REVITACARE, zal het verder in je hoofdhuid worden opgenomen en zul je nog meer van de voordelen ervan ervaren.

Wil je graag meer informatie over de behandeling kun je kijken op onze website https://www.dehuidspecialisten.nl natuurlijk staan wij je ook graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. U kunt onze kliniek vinden aan de Luikerweg 74 in Valkenswaard.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.