Micro haar pigmentatie in Eindhoven

De niet-chirurgische oplossing voor permanent haarverlies voor mannen en vrouwen

De huidspecialisten in Valkenswaard. Verschil

De huidspecialisten is de toonaangevende en langst bestaande kliniek voor haarverlies, gevestigd in Valkenswaard, bij Eindhoven, gespecialiseerd in micro haar pigmentatie op de hoofdhuid MHP is een niet-chirurgische en permanente haaruitvaloplossing die cliënten onmiddellijke resultaten geeft. MHP zorgt voor een natuurlijke illusie van haardichtheid op geschoren hoofdniveau of bij langer haar. Het is een zeer aantrekkelijke oplossing voor zowel mannen als vrouwen en geschikt voor cliënten van alle etnische achtergronden.

Vanaf uw eerste uitgebreide consult, met behulp van ons unieke Micro haar pigmentatie in Eindhoven
-gecertificeerde behandelingen dat de veiligheid van de cliënt bevordert, tijdens de behandeling zelf en de nazorgservice, ontvangen onze cliënten de allerbeste zorg- en behandelingsresultaten door op maat gemaakte haaroplossingen die zijn afgestemd op hun individuele haarverliesgeschiedenis en levensstijlbehoeften.

De kosten van de behandeling zullen per cliënt verschillen, afhankelijk van de mate van haaruitval en het te behandelen gebied. We willen altijd eerst met onze potentiële cliënten praten om een beter begrip te krijgen van uw haarverliesgeschiedenis en uw verwachtingen van de behandeling. Op deze manier zijn we beter in staat om vast te stellen of MHP de juiste oplossing voor haaruitval voor u is.
Alle consulten en behandelingen worden uitgevoerd in onze discrete kliniek in het centrum van Valkenswaard door onze huidspecialisten, toonaangevende technische experts op het gebied van micropigmentatie

Micro haar pigmentatie in Eindhoven

Bij de huidspecialisten in Valkenswaard zijn wij gespecialiseerd in Hair micro-Pigmentatie behandeling ook wel Scalp Micro Pigmentatie, SMP of Scalp Tattooing genoemd. MHP een revolutionaire semi-permanente micropigmenttechniek die een alternatieve optie biedt voor zowel mannen als die aan haarverlies lijden en die niet geschikt zijn voor haartransplantatiechirurgie of die dit niet willen. MHP omvat het gebruik van een digitaal gestuurde naald die hypoallergeen kleurpigment van medische kwaliteit in de hoofdhuid aanbrengt. micropigmentatie op de hoofdhuid geeft de cliënt onmiddellijke resultaten, waardoor een natuurlijke illusie van haardichtheid op een geschoren hoofdniveau of bij langer haar ontstaat, waardoor het een zeer aantrekkelijke oplossing voor haarverlies is voor zowel mannen als vrouwen van alle etnische achtergronden.

Zou je graag meer informatie willen, kun je kijken op https://www.dehuidspecialisten.nl U bent natuurlijk ook van harte welken voor een persoonlijk gesprek.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.