Haar pigmentatie

De beste resultaten van micro haar pigmentatie.
Je bent micro haar pigmentatie tegengekomen en probeert te beslissen of het iets voor jou is.

Het is geen geheim dat er talloze bedrijven en onafhankelijke beoefenaars zijn die verschillende soorten werk produceren, waardoor het moeilijk is om de juiste stijl te kiezen die het beste bij je look past. Daarom hebben we bij de huidspecialisten onze beste gids voor micropigmentatie-stijlen gemaakt.

DE NATUURLIJKE HAARLIJN

Bij ernstig haarverlies door de bovenkant van het hoofd kun je een mooie natuurlijke haarlijn creëren. De kleurovereenkomst en densiteit van de haren moet perfect zijn. Het is een natuurlijk ogende haarlijn en past bij de jeugdigheid van clienten.

DE BLONDE HAARTRANSFORMATIE

Wat we echt leuk vinden aan deze micropigmentatie-look op de hoofdhuid, is dat de haarlijn zacht is, gradiënt aan de voorkant en dat er geen scherpe lijn is die perfect bij de teint van de huid past. De haarlijn is enigszins afgerond en de blonde haarvermenging is foutloos

DE GEMENGDE LOOK

Een wat sterkere look bij deze micro haar pigmentatie met duidelijke lijnen die naadloos overgaan in het bestaande haar. Het is een gedurfde look die past bij de stijl van de klant zonder te agressief te zijn en een geweldige vorm te hebben.

DE RIJPE LOOK

Bij deze micro haar pigmentatie zit het echte haar aan de zijkanten en de behandeling wordt bovenop uitgevoerd. Het haar wordt kort gehouden met de Outliner. De blend en kleur match is exact en past goed bij de leeftijd.

DE ZACHTE HAARLIJN + BAARD LOOK

Een zachte, jeugdige haarlijn die een kleine ronding geeft en een lichte teruggang om het er ongelooflijk natuurlijk uit te laten zien. Voor een heel cool en hip micropigmentatieresultaat op de hoofdhuid.

DE JONGE HOOFDHUID MICROPIGMENTATIE LOOK

De lijn is schoon bij deze micro haar pigmentatie, met een vervaagde look die je bij de kapper zou krijgen.

DE ZACHTE + RIJPE HAARLIJN

Een zeer zachte haarlijn, omlijst het gezicht goed en de kleur is perfect. De haarlijn is niet te sterk wat goed werkt voor de leeftijd.

Het maakt niet uit voor welke stijl u kiest, de sleutel is om een bedrijf te vinden dat de ervaring heeft om elk resultaat te leveren. Wil je graag wat meer informatie maak dan een afspraak met een van onze huidspecialisten in Valkenswaard.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.