Microneedling behandeling

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling maakt gebruik van een apparaat dat bestaat uit kleine naalden die microtrauma aan de bovenste huidlagen veroorzaken. Door deze microtrauma wordt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam gestimuleerd, waardoor een gladder, steviger en jonger uiterlijk ontstaat.

Bij de huidspecialisten bieden we een geavanceerd serum aan als aanvulling op onze micronaaldprocedures. BTX is een unieke cocktail van de nieuwe generatie die is ontworpen om mimische rimpels en tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De cocktail bevat een sterk geconcentreerd, bimoleculair hyaluronzuur met een hydraterende werking en een sterk gladmakend argireline hexapeptide. De synergetische combinatie van beide componenten voorkomt de vorming van nieuwe expressierimpels en vermindert de diepte van de bestaande rimpels en voorkomt dat ze dieper worden, wat een spectaculair verjongend effect geeft. De samenstelling vult het tekort aan natuurlijk voorkomend hyaluronzuur aan, vult rimpels van binnenuit en vermindert die veroorzaakt door uitdroging.

Het effect is gebaseerd op spierontspanning en sterke hydratatie van de huid, waardoor het gezicht zijn jeugdige contouren terugkrijgt en zichtbaar gladst wordt.

De unieke span- en gladmakende eigenschappen van het preparaat vormen een effectieve oplossing voor het liften van de huid. In combinatie met micronaaldbehandeling kunt u superieure resultaten verwachten.

Microneedling kan worden gebruikt voor de volgende problemen:

  • Acne
  • Anti-veroudering
  • Hyperpigmentatie
  • Littekens
  • Striae

TOEPASSINGSGEBIEDEN BTX:

Rond de ogen en slapen

Voorhoofd bootst rimpels na

Rokersmond en rimpelgebied

Diepe rimpels en groeven

Huidgebieden die sterk gerimpeld zijn en met toenemende veroudering

ACTIEVE INGREDIËNTEN BTX:

Argireline – resulterend in een sterke verzachting van mimische rimpels

Bicoleculair hyaluronzuur – heeft een sterk hygroscopisch effect, hydrateert en

hydrateert, maakt rimpels glad, verbetert het volume en de textuur van de huid, stimuleert de activiteit van fibroblasten en collageen

BEN IK EEN GOEDE KANDIDAAT VOOR MICRONEEDLING?

Vanwege de minimaal invasieve aard van deze procedure, is micronaaldbehandeling veilig voor een breed scala aan cliënten.

HOE WORDT MICRONEEDLING UITGEVOERD?

Een micronaaldprocedure wordt in de schoonheidssalon uitgevoerd. Tijdens uw behandeling zal onze huidspecialisten de dermapen over uw gezicht bewegen, waardoor kleine wondjes ontstaan ​​die de natuurlijke genezende eigenschappen van het lichaam activeren. Als u ervoor heeft gekozen om het revitacare serum of het nieuwste BTX serum aan uw procedure toe te voegen, wordt dit tijdens of na de micronaaldbehandeling toegepast. U kunt er zeker van zijn dat de details van uw procedure tijdens uw consult worden besproken.

WAT IS HERSTEL NA MICRONEEDLING?

Na uw micronaaldprocedure is er geen vereiste downtime, enige roodheid kan voorkomen. Blauwe plekken en kleine ontstekingen zijn mogelijk, maar dit verdwijnt vanzelfsprekend binnen een paar dagen. Houd de huidverzorgingsroutine aan van de huidspecialisten terwijl uw gezicht geneest en vermijd blootstelling aan de zon om de mogelijk gevoelige huid te beschermen.

HOE LANG BLIJVEN MIJN MICRONEEDLING-RESULTATEN ZICHTBAAR?

Hoewel microneedling indrukwekkende resultaten oplevert, zijn ze niet permanent. U moet uw huid blijven ondersteunen met een gezonde huidverzorgingsroutine en levensstijl om optimale resultaten op lange termijn te behouden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.