Microneedling met revitacare

Microneedling (ook wel huid needling genoemd) is een minimaal invasieve huidverjongingsprocedure. Als het goed wordt gedaan, kunnen cliënten verbetering in huidtextuur en stevigheid zien, evenals vermindering van littekens, poriegrootte en striae.

Een apparaat met zeer fijne naalden wordt gebruikt om de huid serums de huid in te sluizen en om een ​​gecontroleerd huidletsel te creëren. Dit gecontroleerde huidletsel helpt de huid op twee manieren te verjongen. Ten eerste creëert de daadwerkelijke penetratie van de naald een kanaal dat het lichaam triggert om de wond te vullen met nieuw elastine en collageen. Ten tweede kunnen serums en vitamines voor en onmiddellijk daarna op de huid worden aangebracht om de werkzaamheid van het product te verhogen.

Hoewel je misschien hebt gezien dat apparaten voor thuisgebruik beweren hetzelfde te doen, is de microneedling dat bij een schoonheidssalon wordt gedaan, totaal anders dan de producten die op de markt worden gebracht voor thuisgebruik.

Tijdens uw behandeling zal eerst de huid twee keer worden gereinigd voordat we starten met de microneedling met revitacare behandeling. Meteen na de ingreep zal de huid erg rood zijn en is bescherming tegen de zon en zachte huid een prioriteit. Genezing vindt plaats in gemiddeld vijf dagen.

Wat doet Microneedling voor u?

  • Minimaliseert de poriegrootte
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Liften, verstevigen, verjongt de huid
  • Verbetert het uiterlijk van striae
  • Verbetert het uiterlijk van littekens
  • Verbetert het uiterlijk van acnelittekens

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.