Permanent ontharen armen volledig

Als u ongewenst haar van uw gezicht of lichaam wilt verwijderen, of het Permanent ontharen armen volledig is laserontharing een uitstekende manier om de noodzaak van scheren op de lange termijn te verminderen. Met een grondige behandeling kunt u de frequentie van scheren, epileren en harsen verminderen. Bij de huidspecialisten in Valkenswaard gebruiken we geavanceerde FDA-goedgekeurde lasersystemen om u uitzonderlijke resultaten te geven. Hoewel we niet kunnen garanderen dat de resultaten blijvend zijn, weten we wel dat onze laserontharing cliënten langdurige haarvermindering ervaren.

Laserontharing is een cosmetische procedure die werkt door de cellen die bijdragen aan de haargroei te richten en te elimineren zonder de omringende huid te beschadigen. Tijdens de behandeling gebruiken onze huidspecialisten een geconcentreerde lichtstraal die wordt geabsorbeerd door de melanine van het haar. De energie van het licht wordt omgezet in warmte en deactiveert de haarzakjes, wat de haargroei helpt remmen.

Het beste van alles is dat de behandelingen maar een paar minuten duren en werken voor verschillende huidskleuren en haartypes. Laserontharing is een snelle, gemakkelijke manier om ongewenst haar te verminderen op:

  • Benen
  • Volledige armen
  • Borst
  • Rug
  • Gezicht

Bovendien laten laserbehandelingen uw huid zachter aanvoelen dan voorheen en helpen ze ingegroeide haartjes te voorkomen.

Voor degenen die de haren willen verwijderen op een deel van het lichaam met de beste kansen op langdurige resultaten, raden we aan om meer dan één behandeling te ondergaan. Na een enkele behandeling kan het weken of zelfs maanden duren voordat het haar terug groeit. Elke behandeling na de eerste procedure verlengt het groeiproces verder. Hoewel er wat haar terug groeit, is het meestal dun of dun. Uiteindelijk merken veel mensen dat hun haar bijna nooit meer terug groeit.

Het goede nieuws is dat behandelingen slechts 15-30 minuten duren wanneer u uw armen volledig wilt laten ontharen en dat u na de ingreep onmiddellijk uw normale activiteiten kunt hervatten. De herstelperiode is minimaal, dus u kunt weer aan uw dag beginnen terwijl uw huid er glad en mooi uitziet.

Plan vandaag nog een consultatie voor laserontharing van uw volledige armen

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.