Powder Brows PMU

Wenkbrauwen, ongetwijfeld je belangrijkste gezichtskenmerk, geven je gezicht karakter en expressie, terwijl ze je ogen omkaderen en accentueren. Verrassend genoeg zijn de wenkbrauwen vaak onze meest verwaarloosde eigenschap en realiseren we zelden hoe belangrijk ze zijn. Een permanent make up behandeling voor wenkbrauwen zoals de powder brows helpt je met het bereiken van perfecte bogen, waardoor je hele ooggebied een lift krijgt. Het is zonder twijfel (afgezien van plastische chirurgie) de snelste weg naar een meer verzorgde en jeugdige uitstraling.

Powder brows - voor mooie wenkbrauwen!

De behandeling powder brows is een van de meest gevraagde procedure bij de huidspecialisten en niet voor niets. De kenmerkende wenkbrauw ontwerpen en wenkbrauw powder brow procedure van de huid specialisten  zullen  een prachtig natuurlijk ogend paar wenkbrauwen creëren, waardoor je hele ooggebied een mooie en open uitstraling krijgt, je gelaatstrekken worden omkaderd en je gezicht wordt gecomplimenteerd. We zijn helaas niet allemaal gezegend met mooie wenkbrauwen. Velen van ons die in onze tienerjaren te veel hebben geplukt, kampen met dunne en vlekkerige wenkbrauwen. Anderen hebben littekens, hiaten, medische aandoeningen, ongelijke, niet-bestaande of slecht gevormde wenkbrauwen. Een prachtig natuurlijke cosmetische verbetering van de powder brow behandeling is een fantastische oplossing en lost de meeste van deze wenkbrauw problemen op. De Huidspecialsiten in Helmond en Valkenswaard kunnen je helpen bij het verkrijgen van de perfecte powder brow wenkbrauwen. Je wenkbrauwen worden op maat ontworpen om te passen bij je unieke gezichtsvorm en kenmerken (geen twee sets zijn hetzelfde), waardoor je de meest flatterende en bij de leeftijd passende wenkbrauwen krijgt. Je oogvorm, botstructuur en gezichtscontouren worden allemaal zorgvuldig meegenomen bij het ontwerpen van de grootte, vorm en positie van je powder brow wenkbrauwen. De Huid specialist zal vervolgens wenkbrauwpigmenten selecteren en op maat mengen om je individuele haar- en huidskleur te verkrijgen, zodat je een prachtig natuurlijke  verbetering van je wenkbrauwen krijgt.

Permanent make up met hairstroke/veertjes stroke

Vergeet harde, platte en onnatuurlijke wenkbrauwen! De veertjes hair Stroke wenkbrauwen is de nieuwste haartechniek voor prachtig natuurlijk ogende wenkbrauwen! Fijne individuele haren die echte wenkbrauwharen nabootsen, zijn zorgvuldig vervaardigd en samen geweven in de richting van je natuurlijke wenkbrauwhaar, waardoor een zacht gevederd effect ontstaat. Het resultaat is prachtig natuurlijke, trendy wenkbrauwen die totaal flatterend zijn voor het hele gezicht.

Powder brow/Shadow Mist PMU

Voor een subtielere, zacht potlood of poeder schaduweffect door de wenkbrauwen, bootst de Shadow Mist wenkbrauw-techniek het uiterlijk van meer conventionele wenkbrauwmake-up  na. Deze powder brow wenkbrauw techniek is vooral populair bij zowel onze blonde als oudere clienten die gracieus gebogen en prachtig gekleurde, maar toch zacht gedefinieerde wenkbrauwen willen bereiken zonder het gebruik van individuele haarstreken – klassieke elegantie!

Poeder hairstroke combinatie wenkbrauw PMU

Voor een vollere en meer gedefinieerde wenkbrauw kunnen de bovenstaande twee permanent make up technieken met succes worden gecombineerd voor een zacht gestructureerde, gedefinieerde, trendy look!

Sublieme wenkbrauwen

We hebben een uitgebreid assortiment prachtige wenkbrauwkleuren. Asblond door as en goudbruin tot kastanjes, kastanjebruine en donkere tinten, je haar- en huidtinten zullen gemakkelijk worden gecombineerd om de perfecte wenkbrauwkleur voor jou te vinden!

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.