Waarom permanente make-up infralash niet goed of lang blijft zitten en wat u kunt doen om dit te voorkomen.

 

Permanente make-up is een uitstekende manier om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren zonder dagelijks tijd door te brengen met het aanbrengen van make-up. Wanneer gedaan door een ervaren professional, kan permanente make-up kan uw felbegeerde schoonheidsroutine vereenvoudigen en uw zelfvertrouwen vergroten. Hoewel permanente make-up veilig en effectief kan zijn, kan het voorkomen dat de pigmenten niet goed op uw huid blijven zitten en snel vervagen of verdwijnen. Dit is met name merkbaar bij permanente make-up infralash. In dit artikel zullen we bespreken waarom permanente make-up Infralash niet goed blijft zitten en geven we tips om dit te voorkomen en de levensduur van uw permanente make-up te verlengen.

De oorzaken van slechte permanente make-up infralash

Er zijn verschillende redenen waarom permanente make-up infralash niet goed blijft zitten. Hieronder enkele mogelijke oorzaken:

– Slechte kwaliteit pigmenten: Een van de belangrijkste oorzaken van slechte permanente make-up infralash is het gebruik van slechte kwaliteit pigmenten. Minderwaardige pigmenten vervagen of verdwijnen sneller dan hoogwaardige pigmenten en zijn niet bestand tegen de test van de tijd. Het is cruciaal dat u alleen permanente make-up laat aanbrengen met hoogwaardige pigmenten om de levensduur en kwaliteit van uw permanente make-up infralash te garanderen.

– Slechte toepassingstechnieken: Een andere oorzaak van slechte permanente make-up infralash is wanneer de techniek van de toepassing niet correct wordt uitgevoerd. Als de techniek niet wordt uitgevoerd door een ervaren professional, kan het zijn dat de pigmenten niet goed worden aangebracht en dus niet goed blijven zitten. Het is essentieel om een ervaren en gekwalificeerde professional te vinden om uw permanente make-up infralash aan te brengen.

– Slechte nazorg: Een andere potentiële oorzaak van slechte permanente make-up infralash is slechte nazorg. Na de toepassing van permanente make-up is het van cruciaal belang om de instructies van uw professional nauwkeurig op te volgen. Dit omvat het vermijden van bepaalde activiteiten zoals zwemmen of het gebruik van overmatige make-up rond het ingepigmenteerde gebied en het correct uitvoeren van de rondomzorg om de grootste kans op overleving te hebben. Door het negeren van de instructies van uw professional kunt u uw resultaten in gevaar brengen en de levensduur van uw permanente make-up infralash verkorten.

 

Hoe u slechte permanente make-up infralash kunt voorkomen

Gelukkig zijn er manieren om slechte permanente make-up infralash te voorkomen en de levensduur van uw permanente make-up te verlengen. Hieronder kunt u eenvoudige tips volgen voor het hebben van goede permanente make-up infralash:

– Kies de juiste professional: Het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde professional te vinden die ervaring heeft met permanente make-up, en het liefst met infralash. Zoek naar referenties en lees recensies om een gevoel te krijgen van de ervaringen van eerdere klanten. Een gerenommeerde make-up artist kan u helpen bij het kiezen van het juiste pigment en techniek die geschikt zijn voor uw huidtype en geef achteraf een duidelijke service in een eventueel terugkom-behandeling en nazorg.

– Gebruik hoogwaardige pigmenten: Kies alleen voor permanente make-up infralashpigmentatie met hoogwaardige pigmenten die geschikt zijn voor de gevoelige oogleden. Hoogwaardige pigmenten hebben meer zorgvuldig samengestelde formules en blijven langer zitten op de huid.

– Neem de nazorg serieus : Het is essentieel om de instructies van uw professional na de toepassing op te volgen. Dit omvat het vermijden van activiteiten zoals zwemmen, sauna’s en overmatige make-up rond het ooggebied. Daarnaast kunt u zich houden aan een dagelijkse routine om de huid in de beste conditie te houden, ingepigmenteerd of niet. Dit zorgt voor een maximale duur van de pigmentatie en vermijdt onnodige vervaging.

– Vermijd blootstelling aan de zon: Blootstelling aan de zon kan permanente make-up Infralash beschadigen en de pigmenten sneller vervagen. Draag een zonnebril en breng zonnebrandcrème aan rond het ooggebied om uw permanente make-up infralash te beschermen.

– Deel uw ervaringen met uw professional: Het kan zijn dat de pigmentatie niet overeenkomt met wat u in gedachten had, en dat het mogelijk na de genezing niet rechtlijnig heeft kunnen genezen. U kunt overwegen om contact op te nemen met uw professional en uw ervaringen delen. Zij kunnen u helpen bij het vinden van oorzaken en oplossingen.

 

Conclusie

Permanente make-up is een geweldige manier om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw routine te vereenvoudigen. Maar de levensduur van uw permanente make-up infralash kan worden beïnvloed door vele factoren, waaronder de kwaliteit van pigmenten, slechte toepassingstechnieken en gebrek aan nazorg. Het is cruciaal om alleen te werken met ervaren professionals en hoogwaardige pigmenten te gebruiken die geschikt zijn voor de delicate oogleden. Door het volgen van de instructies van uw professional en het vermijden van blootstelling aan de zon kunt u de levensduur van uw permanente make-up maximale verhogen.

Zou u graag meer informatie willen over een infralash behandeling of uw oude infralash willen opfrissen, staan de medewerkers van de Huidspecialisten in Valkenswaard u graag te woord.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.