Waarom zou ik kiezen voor permanent ontharen

Ontharen is tijdrovend en in veel gevallen frustrerend. Traditionele ontharingsmethoden zoals harsen, scheren en epileren zijn effectief voor het verwijderen van haar, maar slechts tijdelijk. Laserontharing is effectief, efficiënt en biedt een langetermijnoplossing voor het wegwerken van ongewenste haargroei. Laserontharing kan worden uitgevoerd op elk deel van het lichaam met ongewenste haargroei.

Hoewel deze methode het haar niet volledig verwijdert, zorgt het wel voor 50-95 procent vermindering van nieuw haar en het nieuwe haar dat groeit zal fijner en gemakkelijker te onderhouden zijn. Hier zijn vijf voordelen van laserontharing.

#1. Behandelingen duren niet lang

Laser ontharing behandelingen zijn veel sneller dan je zou verwachten. Het duurt ongeveer 20 minuten om de oksels of de bikinilijn te behandelen en slechts ongeveer een uur voor gebieden zoals armen en benen. Verwacht niet de hele dag in de spa door te brengen wanneer u laserontharing laat doen – u bent binnen de kortste keren binnen en buiten.

#2. U bespaart geld op de lange termijn

Wanneer u laserontharingsbehandelingen laat uitvoeren, elimineert u de noodzaak van eindeloze hoeveelheden scheermessen, scheerschuim, harsafspraken, enz. De kosten van laserontharing zijn gedaald, terwijl de kosten van harsen zijn gestegen. Laserontharing is financieel slimmer, kost minder tijd en geeft je over het algemeen een langduriger resultaat.

#3. Elimineer ingegroeide haren

Ingegroeide haartjes kun je voorkomen en elimineren met laserontharing. Het is de beste oplossing om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van vervelende ingegroeide haartjes en het risico loopt deze te laten verwijderen. Laserontharing is ook een goede optie voor mensen met een gevoelige huid en huidirritatie na het scheren of harsen.

#4. Het bespaart tijd

Denk eens aan alle keren dat je tien of vijftien minuten langer onder de douche hebt moeten scheren en dan ontdekt dat je plekken hebt gemist en terug moet om het te repareren. Met laserontharing hoeft u geen tijd meer te besteden aan scheren of naar afspraken gaan om uw haar te laten waxen. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over het maken van fouten en ontbrekende plekken. U krijgt een gladgeschoren huid zonder het gedoe van scheren of harsen.

#5. U hoeft geen haar te laten groeien tussen de behandelingen door

In tegenstelling tot harsen, kunt u zich tussen uw behandelingen door scheren. U hoeft niet langer te wachten met het laten groeien van uw haar, want met laserontharing kunt u tussen de sessies door zoveel scheren als u wilt.

Veelgestelde vragen over laserontharing

Wat zijn de risico’s?

U kunt een laserontharingsbehandeling tijdens uw lunchpauze laten doen, omdat er geen hersteltijd is. De lasers verwijderen de huid niet, dus er zijn zeer lage risico’s.

Is het pijnlijk?

Laserontharing is niet pijnlijker dan harsen. Als je een gevoelige huid hebt, zijn er verdovende crèmes die kunnen worden gebruikt om de ervaring comfortabeler te maken.

Hoe verwijdert de laser de haren?

De lasers zenden een licht uit met een specifieke golflengte dat wordt geabsorbeerd door het pigment van het haarzakje zonder de huid eromheen te beschadigen. Het licht wordt omgezet in warmte-energie, die vervolgens het haarzakje uitschakelt, zodat het geen haar meer zal produceren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doorgaans zijn er zes tot acht behandelingen nodig om een ​​volledig helder gebied te bereiken, maar er zijn bepaalde mensen die slechts vier behandelingen nodig hebben.

Hoe u zich kunt voorbereiden op laserontharing

Voordat u laserontharing laat uitvoeren, moet u uw arts raadplegen om er zeker van te zijn dat u een goede kandidaat bent voor de behandeling. Harsen, epileren en epileren en elektrolyse dient u zes weken voor de behandeling te beperken. De laser richt zich op de haarwortels, die tijdelijk verwijderd worden als je ze laat waxen of epileren.

Herstel

Gedurende de dag of twee na de behandeling zal uw huid er verbrand uitzien en aanvoelen. Moisturizers en koele kompressen kunnen helpen. In de loop van de volgende maand zal het behandelde haar uitvallen. Zorg ervoor dat u de volgende maand zonnebrandcrème gebruikt om tijdelijke kleurveranderingen in de huid te voorkomen.

Laserontharing kan u geld en tijd besparen en u een prachtig resultaat geven dat lang aanhoudt. De huidspecialisten biedt momenteel een laserontharingsbehandeling aan met korting. Neem contact met ons op voor een offerte voor een van de ontharingsbehandelingen en -pakketten.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.