Wat is haar pigmentatie

Haar pigmentatie of micropigmentatie is het pigmenteren van de hoofdhuid. Bij de huidspecialisten in Valkenswaard bent u in veilige handen

Het valt niet te ontkennen dat haaruitval iets is waardoor we ons erg onzeker kunnen voelen – zowel mannen als vrouwen. Het geleidelijke, maar steeds zichtbaarder worden van de hoofdhuid door dunner wordend haar kan de manier waarop we onze hele gezichten zien veranderen, waardoor we ons voor onze tijd, onaantrekkelijker en ouder voelen.

Wat is haar pigmentatie? Vergeet het idee van harde medicatie, steroïde crèmes of pijnlijke transplantaties. We willen je precies laten zien wat je kunt doen met een beetje cosmetische camouflage …

Het opmerkelijke verschil dat een haarpigmentatie behandeling kan bieden

Haar micropigmentatie (ook bekend als ‘MHP’) is slechts één procedure bij de huidspecialsisten in Valkenswaard die het idee weerlegt dat ‘geen pijn’ gelijk staat aan ‘geen winst’. Terwijl sommige cliënten een beetje ongemak melden – meestal ergens tussen 0 en 3 op de pijnschaal – zijn anderen erin geslaagd hun ogen te sluiten en in slaap te vallen tijdens hun sessies. Dat klopt: MHP is een perfect comfortabele en verbazingwekkend snelle remedie voor iedereen die niet tevreden is met haaruitval.

Door gebruik te maken van een combinatie van zorgvuldige kleurafstemming, professionele plaatsing en tatoeage-technieken, probeert de MHP specialist de natuurlijke haarlijn na te bootsen en kan het zelfs worden gebruikt om littekens te verbergen van eerdere haartransplantaties of trauma’s die mogelijk tot haaruitval hebben geleid.

Hoewel meestal wordt gedacht dat het een behandeling is die alleen op mannen is gericht, doet MHP in werkelijkheid wonderen voor iedereen die op zoek is naar volume en volheid.
Degenen die zich zorgen maken over een harde, donkere haarlijn wanneer de rest van hun haar naar zilver is overgegaan, hoeven ook niet in paniek te raken. MHP maakt gebruik van tatoeagetechniek die, afhankelijk van de diepte, zowel permanent als semi-permanent kan zijn om rekening te houden met het veranderen van de haarkleur in de loop van de tijd.

Wil je graag meer info? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak bij de huidspecialisten in Valkenswaard.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.