Wat is het verschil tussen one by one en 3d wimpers

Russian Lashes vs Classic, wat is het verschil? welke zijn het beste, waar moet je voor gaan en wat is het verschil? Lees verder – onze deskundige wimpertechnicus Dewi heeft deze fantastische, gemakkelijk te begrijpen wimpergids geschreven.

One by one wimpers zijn waar een enkele valse wimper op elk van je eigen wimpers wordt aangebracht, waardoor je eigen wimpers lengte, krul en diepte krijgen. Ze zijn speciaal voor jou op maat gemaakt, dus dit betekent hoe lang ze zijn en ook hoe gekruld ze zijn.
Je kunt ze laten matchen met je bestaande wimpers als je die van jou er alleen maar dikker uit wilt laten zien. Als alternatief kun je ze veel langer hebben als je eigen wimpers erg kort zijn! Klassieke wimpers zijn perfect als je eruit wilt zien alsof je altijd mascara draagt en alsof je net echt geweldige wimpers hebt.

Russische wimpers zijn waar een waaier van 4 of 5 veel fijnere wimpers op elk van je eigen wimpers wordt aangebracht. Hierdoor krijg je extra volheid, lengte en krul. Russische wimpers zien er veel dikker en voller uit, terwijl klassieke wimpers er meestal natuurlijker uitzien.
Als je voor een meer dramatische look gaat, dan zijn Russische wimpers waarschijnlijk degene waar je voor wilt gaan. Maar net als bij Classic lashes, kun je nog steeds de lengte kiezen, dus je kiest nog steeds voor een super dramatische of ‘meer natuurlijke’ look. Ze zien er gewoon niet zo natuurlijk uit als klassieke wimpers.

3D wimpers is een hele nieuwe categorie! Dit is precies wanneer een mengsel van zowel klassieke als Russische wimpers op de jouwe wordt aangebracht. Soms wil je gewoon het beste van twee werelden… nou, dit is het dan!

Hoe lang gaan mijn wimpers mee?

Met regelmatig onderhoud gaan semi-permanente wimpers maanden, zelfs jaren mee! Ik raad aan om elke twee tot drie weken een opvulling te doen. Uw wimpertechnicus in Valkenswaard zal altijd adviseren of/wanneer een pauze van de wimpers nodig is. Dit is voor iedereen anders.

Kun je mascara dragen?

Het antwoord is ja dat kan, maar ik zou adviseren om een mascara speciaal voor wimperextensions te gebruiken. Maar je zult waarschijnlijk merken dat je geen mascara hoeft te dragen met Russian of Classic Lashes. Als je eerlijk bent, wil je misschien mascara op je onderste wimpers aanbrengen voor de beste look.

Beschadigen ze je eigen wimpers?

Nee! Indien correct aangebracht door ervaren wimpertechnici die producten van goede kwaliteit gebruiken, zullen semi-permanente wimpers uw eigen wimpers niet beschadigen. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard vertellen we klanten om niet aan je wimpers te trekken of te plukken en alle nazorg aan het einde van de behandeling te volgen. Ik heb al jaren klanten met Russische wimpers en one by one wimpers, zonder enige schade.

Wat is de nazorg voor Russian en one by one?

Het advies is voor beide hetzelfde!
• Je mag ze de komende 24 uur niet nat maken. Dit is om de lijm volledig te laten drogen.
• Na 24 uur kun je ze goed nat maken, droog ze daarna gewoon voorzichtig af.
• Vermijd vette/vette oogmake-up removers en oogcrèmes. Zoek naar ‘olievrije’ oogproducten.
• Borstel je wimpers één keer per dag om ze er netjes uit te laten zien en eventuele verdwaalde wimpers te helpen verwijderen.

Hoeveel kosten wimpers?

Als u onze prijzen wilt vergelijken met Russian extensions en one by one extensions. Andere salons zullen uiteraard sterk variëren. Over het algemeen kosten Russian Lashes echter meer dan Classic.

Weet je nog steeds niet wat je moet vragen?

Maak je niet druk! De wimperexpert van de huidspecialisten in Valkenswaard moet altijd een volledig consult doen voordat u met de behandeling begint. Hier bij de huidspecialisten bieden we een enorm scala aan verschillende krullen, lengtes en diktes om een volledig op maat gemaakte behandeling uit te voeren, zodat ze echt voor iedereen geschikt zijn. Wij adviseren u bij uw boeking en bij uw afspraak welke het beste bij u past. Dus boek jezelf voor een paar fantastische wimpers! Onze wimperbehandelingen vinden plaats in onze prachtige privé behandelkamers, op een heerlijk verwarmd bed, eventueel met een knus dekentje. De meeste cliënten vinden het ontzettend ontspannend en vallen vaak in slaap!

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.