Wat is mesotherapie?

Het verlangen naar gladde, zachte gelaatstrekken komt veel voor. Hoewel er veel opties zijn om uw gezichtshuid te verfijnen, is mesotherapie er een die voor deze specifieke doelen boven de rest uitsteekt.

 

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een minimaal invasieve injectiebehandeling die wordt gebruikt om de microcirculatie te verbeteren, vetcellen te verminderen en te verkleinen, bindweefsel te verwijderen (algemeen bekend als cellulite) en de lymfedrainage te bevorderen.

Tijdens een mesotherapiebehandeling worden natuurlijke ingrediënten in het behandelingsgebied geïnjecteerd, waaronder vitamines, mineralen, aminozuren of medicijnen die bijdragende oorzaken van cellulite en kuiltjes in de huid oplossen.

Deze reeks mesogun injecties wordt zorgvuldig net onder het huidoppervlak geplaatst.

 

Wat te verwachten met mesotherapie

Een consult met een van de huidspecialisten in Valkenswaard is noodzakelijk om het aantal behandelingen te bepalen dat nodig is om uw esthetische doelen te bereiken, die van cliënt tot cliënt verschillen.

Gemiddeld heeft een cliënt 4 tot 6 series mesogun injecties nodig. De behandeling gaat gepaard met minimaal ongemak en levert indrukwekkende langdurige resultaten op, vooral in combinatie met andere huidverjongende behandelingen.

 

Hoe lang duurt mesotherapie?

Met een kuur van 4-6 mesotherapiebehandelingen kunnen cliënten verwachten dat de resultaten 12 tot 18 maanden aanhouden nadat de aanbevolen behandelingskuur is voltooid.

Voor optimale resultaten raden we cliënten aan om de behandelingen voort te zetten om hun gewenste uiterlijk te behouden.

 

Wat zijn de bijwerkingen van mesotherapie?

Bijwerkingen van mesotherapie zijn op een paar uitzonderingen na zeer mild. Over het algemeen kunnen cliënten milde blauwe plekken, zwellingen krijgen op de injectieplaats.

Wilt u meer weten over Wat is mesotherapie, dan staan de huidspecialisten van De Huidspecialisten uit Valkenswaard u graag te woord.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.