Anti-aging gezichtbehandeling

Anti-aging gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling met de huidverzorgingsproducten van Klapp biedt ons gezondheid en schoonheid.  Deze anti-aging behandeling van 80 minuten is een boost voor de huid. De behandeling bestaat uit dieptereiniging, peeling, epileren, evt. harsen, een gelaatsmassage met serums die hoge concentratie werkstoffen bevatten en een anti-aging masker afgestemd op uw huid. Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen gemasseerd met een voedende crème. De behandeling eindigt met een dagverzorging.

Hyaluron, het perfecte anti-aging serum

De opeenvolgende laagjes van de verschillende serums met hoge concentraties werkstoffen zorgen voor een ware oppepper, net name Hyaluron is goud waard voor de huid. Hyaluron is een bestanddeel dat van nature voorkomt in de huid. Het is een van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam doordat het vocht kan vasthouden. Naarmate we ouder worden gaat de productie ervan steeds langzamer en heeft onze huid wat hulp nodig met het vocht vasthouden in de huid.

Gezichtsbehandeling collageenstimulatie

Rimpelvermindering door collageenregeneratie te stimuleren. De structuur van de vezels door collageen is essentieel voor het uiterlijk van de huid. In de huidige onderzoeksresultaten zijn zes verschillende soorten collageen geïdentificeerd en geanalyseerd. De belangrijkste collageentypen zijn collageen I en III. Collageen III bepaalt de positieve uitstraling van de huid.
Het heeft de taak om een ​​gelijkmatig netwerk te vormen dat gevuld is met collageen I. Aangezien het collageen III-gehalte van de huid met de leeftijd afneemt, treedt er onspecifieke verknoping van collageen I op – de echte reden voor het verminderen van de strakheid van de huid.

De gevolgen zijn rimpels in de huid.

Met CS III statieven een hightech actief ingrediënt kunnen rimpels en oneffen huidstructuren worden verminderd. De huid ziet er gladder en soepeler uit, de contouren steviger en strakker. De huidspecialisten in Valkenswaard is een schoonheidssalon in het hart van Valkenswaard en ongeveer 10 minuten van Eindhoven en Lommel af. Onze zeer gespecialiseerde, resultaatgerichte gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op een eenvoudige filosofie: een geweldige huid vereist consistent onderhoud.

Onze gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om de tijd die we met u hebben te maximaliseren en de resultaten te maximaliseren. Wij geloven in het gebruik van de beste huidverzorgingstechnologieën, producten en schoonheidsspecialisten om u te helpen uw huiddoelen te bereiken.

Na één bezoek straal je. Na verloop van tijd krijg je een gezonde, mooie huid die lang meegaat. Plan vandaag nog een van onze gezichtsbehandelingen in.

Duo behandeling

Geniet samen van de Anti-aging gezichtsbehandeling

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: