Classic gezichtbehandeling

We staan ​​volledig achter het idee dat schoonheid met veel meer te maken heeft dan alleen de staat van je huid. Het is zelfvertrouwen en energie en het is volledig persoonlijk. Maar soms voelt een beetje externe verwennerij ook goed. Zeker als je huid in handen is van de juiste mensen. Dat brengt ons bij gezichtsbehandelingen: een schoonheidsbehandeling die je huid binnen enkele minuten stralender maakt.

Geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten geven de huid veerkracht, elasticiteit en vocht. Een verzorging met een kalmerende, balancerende e werking. Het reliëf van het huidoppervlak kan worden verbeterd en de vorming van vrije radicalen kan worden tegengegaan. De stimulatie van de biosynthese van collageen maakt de huid glad, zacht en fris.

Classic 25 minuten

Ideale korte gezichtbehandeling voor diverse huidtypes. De huid wordt gereinigd met een dieptereining met een enzyme peeling. De huid wordt gevoed met serums, eye crème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage.

€ 42,50

Classic 50 minuten

Wilt u langer genieten van een gezichtsbehandeling? Bij de Classic 50 minuten wordt de behandeling uitgebreid met een masker, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een gezichts-en decolleté massage.

€ 69,50

Duo behandeling

Geniet samen van een  Classic van 25 min. voor € 80,- of de  Classic 50 min. voor € 125,-.

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: