Dermaplaning met Dermapeel

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Een populaire behandeling met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. “Dermaplaning gebruikt een scherp chirurgisch mesje dat onder een hoek van 45 graden wordt gehouden om de buitenste laag van de huid, die bestaat uit doffe dode huidcellen, voorzichtig te schrapen.

Krijg ik dikkere haren terug na een dermaplaning behandeling?

Een veel gestelde vraag van deze behandeling is, of de haren dikker terug komen na een dermaplaning behandeling. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Dit heeft te maken met de graden van het mesje en de uitvoering van de behandeling door de schoonheidsspecialist.  Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

Waarvoor wordt deze techniek ingezet:

  • Verwijdert dode huidcellen en donsharen
  • Verfijnd fijne lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Bevorderd aanmaak collageen en elastine
  • De huid krijgt weer een “glow” geven
  • Verzorgingsproducten worden veel beter opgenomen
  • Een mooie egale huid

 

Dermapeel

De DermaPeel is een unieke gezichtsbehandeling, die Dermaplaning combineert met een enzyme peeling. Eerst worden uw dode huidcellen en vellusharen verwijderd met behulp van een chirurgisch scalpel, wat zorgt voor exfoliatie op het oppervlak. Vervolgens wordt een enzyme peeling op de huid aangebracht om de huidkwaliteit te verbeteren, de olieproductie opnieuw in evenwicht te brengen en de diepere huidlagen te vernieuwen. Te beginnen met Dermaplaning helpt de enzyme peeling dieper in de huid te dringen, wat een verdere verjonging met zich meebrengt dan slechts één van deze behandelingen alleen. De resultaten zijn een stralender, levendiger en stralender huid. De DermaPeel is geschikt voor alle huidtypes, alle leeftijden en zelfs donkerdere huidtinten.

Duur dermaplaning behandeling

De dermaplaning schoonheidsbehandeling duurt 60 minuten. Kosten van de behandeling € 54

De dermaplaning in combinatie met de dermapeel duurt 90 minuten Kosten van de behandeling € 76

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: