Gezichtbehandeling mannen

Gezichtsbehandelingen voor de mannenhuid bij Huidspecialisten in Valkenswaard: Specifiek afgestemd op de behoeften van mannen

Bij Huidspecialisten in Valkenswaard begrijpen we dat mannen een unieke huid hebben die speciale zorg en aandacht vereist. Daarom bieden wij een scala aan gezichtsbehandelingen aan die specifiek zijn gericht op de behoeften van de mannenhuid, waaronder acne behandelingen, huid verbeterende behandelingen en huid verstrakkende behandelingen.

Acne behandelingen voor mannen

Acne kan ongemak en onzekerheid veroorzaken, ongeacht het geslacht. Onze acne behandelingen voor mannen zijn gericht op het verminderen van puistjes, ontstekingen en littekens die vaak worden geassocieerd met acne. We zullen een grondige huidanalyse uitvoeren om de oorzaken van je acne te identificeren en een persoonlijk behandelplan opstellen. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken, zoals dieptereiniging, chemische peelings en lichttherapie, zullen we de acne effectief behandelen en de huidtextuur verbeteren, waardoor je weer een gezonde en stralende huid krijgt.

Huidverbeterende behandelingen voor mannen

Onze huidverbeterende behandelingen zijn ontworpen om de algehele conditie van de mannenhuid te verbeteren en specifieke huidproblemen aan te pakken. Of je nu last hebt van een doffe teint, pigmentvlekken, fijne lijntjes of verslapte huid, wij hebben behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. We maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), fractionele laserbehandelingen en peelingen, om de huid te herstellen, te verjongen en een jeugdige uitstraling te geven.

Huidverstrakkende behandelingen voor mannen

Na verloop van tijd kan de huid van mannen beginnen te verslappen en verlies van stevigheid vertonen. Onze huidverstrakkende behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de verslapte huid aan te pakken en weer een jeugdige uitstraling te geven. We bieden behandelingen zoals HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), fractionele RF microneedling en fibroblasting, die de collageen- en elastineproductie stimuleren, de huid verstrakken en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Wat doen deze behandelingen voor de mannenhuid

Onze behandelingen werken diep in de huid om diverse huidproblemen effectief aan te pakken. Ze stimuleren de natuurlijke processen van de huid, zoals celvernieuwing en collageenproductie, om de huid te herstellen, te revitaliseren en te verjongen. Met deze behandelingen kun je een verbeterde huidtextuur, een egalere teint, verminderde acne en fijne lijntjes, en een stevigere, jonger uitziende huid ervaren.

Gezichtsbehandeling voor mannen 25 minuten

Ideale korte gezichtbehandeling voor de mannenhuid. De huid wordt gereinigd met middels een dieptereining met een enzyme peeling. De huid wordt gevoed met serums, eenn oog crème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage.

€ 52

Gezichtsbehandeling voor mannen 50 minuten

Wilt u langer genieten van een gezichtsbehandeling? Bij de gezichtsbehandeling voor mannen van 50 minuten wordt de behandeling uitgebreid met een afgestemd masker, verwijderen van onzuiverheden en een gezichts-en nekmassage.

€ 74

 

Bij Huidspecialisten in Valkenswaard begrijpen we dat mannenhuid speciale aandacht en zorg nodig heeft. Onze specialisten hebben ervaring in het werken met de unieke behoeften van mannen en bieden een persoonlijke benadering tijdens de behandelingen. We streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en gebruiken geavanceerde technieken om de gewenste resultaten te bereiken.

Wil je meer informatie over onze gezichtsbehandelingen voor de mannenhuid of wil je een afspraak maken bij Huidspecialisten in Valkenswaard? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om weer een gezonde, stralende huid te krijgen.

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: