Microneedling

Microneedling is een goede methode om verschillende huidaandoeningen te behandelen. De techniek omvat het gebruik van meerdere kleine, steriele naalden om microwondjes in de huid  te veroorzaken. Dit trauma zorgt ervoor dat de derma, een diepere huidlaag, opnieuw wordt opgebouwd.

Microneedling kan helpen bij het aanpakken van veel huid gerelateerde klachten, waaronder:

  • rimpels
  • littekens
  • grove poriën
  • acne
  • alopecia
  • problemen met huidpigmentatie
  • striae
  • couperose
  • losse huid, zoals na gewichtsverlies of liposuctie
  • huidverjonging.

actieve serums

Daarnaast kunnen professionals microneedling gebruiken om geconcentreerde serums, zoals hyaluronzuur, peptide, of vitamine, dieper in de huid te sluizen. Dit kan de behandeling van verschillende problemen stimuleren, waaronder littekens door acne.

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Een behandeling met Microneedling heeft algemene huid verbeterende eigenschappen.

Huid verbeterend

Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid, het bevordert de aanmaak van collageen, elastine en de producten worden beter in de huid opgenomen. De huid wordt gladder en steviger en krijgt een frissere aanblik.

De behandeling

Voor de behandeling zullen we eerst een consult houden, om te kijken of de microneedling behandeling geschikt is voor u. We maken we foto’s voor in uw dossier en nemen we een gezondheidsformulier door.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en er zal een diepte reiniging plaats vinden, door middel van een enzym peeling. De behandelde huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking om te microneedlen wordt per zone bepaald. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen, die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De huidspecialist maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkend gevoel geven.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met tussenvloeistof (serums) die bestaan uit hyaluronzuur (een natuurlijke vochtbinder) en eventueel aanvullende actieve stoffen met antioxidanten, vitaminen, peptiden, blekende of anti-aging ingrediënten.

De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een oppervlakkige op medium diepe peeling en wordt veelal afgesloten met het aanbrengen van een verkoelend product.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: