Harsen benen

We zijn er trots op dat we een van de meest pijnloze en snelste ontharingsbehandelingen in Valkenswaard bieden. Onze klanten zeggen ook: “we bieden veel waar voor uw geld”. Onze waxspecialisten staan ​​bekend om hun snelheid en efficiëntie bij het waxen; echter, alleen omdat we snel zijn met onze harsen, betekent dit niet dat we niet goed voor je huid zorgen of aandacht besteden aan details aan onze klanten. Onze waxspecialisten zijn zeer bekwaam en beheersen effectieve waxtechnieken om u een snelle, pijnloze en grondige waxbehandeling te geven die u niet snel zult vergeten.

Onze Full Leg Waxing omvat het verwijderen van haar van beide benen en het aanbrengen van onze verzachtende wax-formule in strips, van de bovenkant van de dij tot de enkel. Ontharing begint vanaf ongeveer vijf centimeter van de bikinilijn en omvat de voor- en achterkant van de dijen, knieën en onderbenen. Onze schoonheidsspecialiste verwijdert dan één strip tegelijk. Als u ervoor kiest, brengt onze technicus een antibacteriële after-waxlotion aan. U kunt een volledige beenwax ook krijgen in combinatie met elk ander lichaamsdeel dat u wilt laten harsen.

We bieden lichaamsontharing naar keuze, inclusief een volledige reeks intieme harsen. Harsen is het verwijderen van lichaamsharen door middel van een kleverige substantie. De term harsen / waxen is dezelfde. De huidspecialisten bieden eersteklas ontharingsdiensten voor vrouwen. Waxbehandelingen zijn nu de meest populaire spabehandeling voor ontharing bij vrouwen. Het is de veiligste en meest effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen. In tegenstelling tot scheren, dat tal van problemen kan veroorzaken, zoals sneetjes, snijwonden, ingegroeide haren, lelijke stoppels en infecties, maakt harsen je huid glad en luxueus. Als een duidelijk positieve bonus, hoe meer je waxt, hoe fijner en dunner je haar wordt, waardoor er steeds minder waxbehandelingen nodig zijn.

Harssoorten

De meeste harssoorten bevatten collofonium /rosin of stoffen die hiervan zijn afgeleid (rosinaten). Als je bijvoorbeeld allergische bent voor bruine pleisters ben je ook allegisch voor deze hars soorten en is het belangrijk, dit vooraf aan de schoonheidsspecialiste te vertellen. De specialiste kan dan over gaan op andere harssoorten zoals bijvoorbeeld de suikerhars.

Scrubben

Voordat je jezelf laat harsen is het raadzaam een dag voor de behandeling jezelf een peeling of scrub te geven. De haartjes gaan dan meer omhoog staan waardoor er tijdens het harsen ook alle haartjes mee worden genomen en je het beste resultaat krijgt.

Zorg ervoor dat je haren niet te kort zijn, anders krijgt de hars geen grip op het haartje. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na ongeveer 4 tot 8 weken zullen de haren weer zijn aangegroeid. Dit verschilt van persoon tot persoon. Het verschil tussen harsen en bijvoorbeeld scheren is dat je nooit geen harde stoppels krijgt.

Gebruik voor de behandeling geen bodylotions, crèmes etc. Door gebruik van vetten en oliën, kan de werking van de hars zwaar worden afgezwakt, als de hars oplosbaar is in olie. Om irritaties tegen te gaan, gebruik geen producten met AHA ingrediënten.

Wanneer kunnen we je niet behandelen:

  • Heb je veel spataderen kan er niet worden geharst.
  • Heb je een (zon)verbrande huid,
  • diabetes,
  • flebitis (aderontsteking),
  • over nieuw littekenweefsel en bij andere – al dan niet open – huidafwijkingen. Heb je in het verleden veel last gehad van cysten of steenpuisten is het niet raadzaam om de huid te laten harsen.

 

Zones

 

Onderbenen € 37
Bovenbenen € 37
Volledige benen € 56,-

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: