Harsen / waxen mannen

Snel en vrijwel pijnvrij waxen

Harsen is gemakkelijker als het wordt gedaan door iemand die weet wat zij doet. Al onze hars specialisten zijn zeer professioneel en uitstekend in wat ze doen. Als dit de eerste keer is dat je bij een harsafspraak bent, moet je weten dat je niet zenuwachtig hoeft te zijn! Onze schoonheidsspecialisten hebben het allemaal al eens gezien en waxen is voor hen dagelijkse kost. We kunnen een snelle en vrijwel pijnloze waxervaring beloven met resultaten waar u dol op zult zijn.

Zachte en effectieve waxproducten

We gebruiken alleen de beste waxproducten in onze afspraken die werken met alle huidtypes. Voor onze waxservices gebruiken we een hoogwaardig ALOE VERA hot waxing-product om irritatie te helpen voorkomen en met geweldige huidverzorgingsproducten en ingegroeide haartjes te voorkomen, terwijl we er toch in slagen om de kortste, meest hardnekkige haartjes te verwijderen. Onze strip waxing is een wax, die de huid gehydrateerd houdt, met antioxidantrijke groene thee die verzacht en kalmeert.

Harsen is het verwijderen van lichaamsharen door middel van een kleverige substantie. De term harsen / waxen is dezelfde. De meeste harssoorten bevatten collofonium /rosin of stoffen die hiervan zijn afgeleid (rosinaten). Als je bijvoorbeeld allergische bent voor bruine pleisters ben je ook allegisch voor deze hars soorten en is het belangrijk, dit vooraf aan de schoonheidsspecialiste te vertellen. De specialiste kan dan over gaan op andere harssoorten zoals bijvoorbeeld de suikerhars.

Voordat je jezelf laat harsen is het raadzaam een dag voor de behandeling jezelf een peeling of scrub te geven. De haartjes gaan dan meer omhoog staan waardoor er tijdens het harsen ook alle haartjes mee worden genomen en je het beste resultaat krijgt.

Zorg ervoor dat je haren niet te kort zijn, anders krijgt de hars geen grip op het haartje. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na ongeveer 4 tot 8 weken zullen de haren weer zijn aangegroeid. Dit verschilt van persoon tot persoon. Het verschil tussen harsen en bijvoorbeeld scheren is dat je nooit geen harde stoppels krijgt.

Gebruik voor de behandeling geen bodylotions, crèmes etc. Door gebruik van vetten en oliën, kan de werking van de hars zwaar worden afgezwakt, als de hars oplosbaar is in olie. Om irritaties tegen te gaan, gebruik geen producten met AHA ingrediënten.

Wanneer kunnen we je niet behandelen:

  • Heb je veel spataderen kan er niet worden geharst.
  • Heb je een (zon)verbrande huid,
  • diabetes,
  • flebitis (aderontsteking),
  • over nieuw littekenweefsel en bij andere – al dan niet open – huidafwijkingen. Heb je in het verleden veel last gehad van cysten of steenpuisten is het niet raadzaam om de huid te laten harsen.

Heren zones

Oksels € 34,-
Onderrug € 34,-
Gehele rug € 54,50
Onderbuik  € 34,-
Schouders € 37,-
Gehele armen € 55,-
Borst & buik € 54,50
Man package ( oksels, borst & buik of rug)  € 97,-

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: