Permanente make-up Stardust Eyeliner / oogschaduw

Stardust Permanente Make-up is een geavanceerde techniek die vooral bekend staat om het creëren van een zachte en poederachtige uitstraling. Het onderscheidende van Stardust is vooral de eyeliner/schaduwcombinatie, waarbij het lijkt alsof u een eyeliner draagt met een subtiele rokerige oogschaduw. Dit wordt bereikt door het gebruik van meerdere kleurlagen, waardoor de permanente make-up eruitziet alsof een professionele visagiste uw make-up heeft aangebracht. Uw PMU-specialist zal u adviseren over het ontwerp en de stijl die het beste bij u past. De ontwerpen worden op maat gemaakt voor elk individu, met aandacht voor uw persoonlijke voorkeuren.

 

Naast tijdsbesparing zijn er ook andere redenen om te kiezen voor permanente eyeliner:

  • Allergieën of gevoeligheid voor make-up
  • Voorkomen dat make-up uitloopt
  • Verlies van wimpers door een aandoening
  • Moeite hebben met zelf make-up aanbrengen

De Huidspecialisten – Specialisten in Eyeliner en oogschaduw pmu

Bij De Huidspecialisten zijn we gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig uitgerust om je de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make-up. Of je nu wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen zoekt, onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring om je de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make-up je leven mooier en gemakkelijker kan maken!

 

Stardust eyeliner

 

 

De stardust eyeliner heeft een schaduweffect aan de bovenkant, zoals te zien op de foto. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en meer zachtheid in de eyeliner. Het geeft een subtiel oogschaduweffect en kan toegepast worden met meerdere kleuren.

 

 

Waarom kiezen voor permanente make-up eyeshadow?

  • Bespaart tijd en kosten
  • Geeft een frisse en verzorgde uitstraling
  • Altijd symmetrische eyeliner met oogschaduw

Hoe lang blijft permanente make-up stardust eyeliner zitten?

De Stardust Eyeliner vervaagt niet volledig en blijft tussen de 1,5 en 5 jaar zichtbaar. Na verloop van tijd zal de kleur vervagen.

Mag ik lenzen dragen tijdens de behandeling?

Nee, het is niet toegestaan om lenzen te dragen tijdens de behandeling. Tot 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen zijn, daarom is het af te raden lenzen te dragen.

Persoonlijk advies van De Huidspecialisten

Wij raden altijd aan goed na te denken over permanente eyeliner, aangezien het langdurig resultaat heeft. Kies daarom voor een natuurlijke uitstraling en vermijd te dikke lijnen.

Bij uw procedure

U vult formulieren in, inclusief een medische geschiedenis. De huidspecialisten evalueert uw ooglidanatomie en bespreekt met u technieken en kleuren. Nadat het optimale ontwerp en de kleur zijn bepaald, worden ook voor- en na-foto’s gemaakt voor uw dossier met uw kleuren voor toekomstig gebruik.

Vervolg- en onderhoudsafspraken

Om de beste kwaliteit en resultaat voor onze permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruiken wij de allerbeste PMU pen met de beste pigmenten zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je permanente make up. Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen en zijn GGD-erkend. Hiernaast volgen wij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken.

Een permanente make up behandeling bestaat altijd uit twee behandelingen waar ongeveer 6 tot 8 weken tussen zit.

Wat zijn de kosten van permanente oogschaduw?

Een behandeling voor permanente make-up oogschaduw Stardust omvat een volledige behandeling en een optionele bijwerking. De prijs van de bijwerking is niet inbegrepen bij de prijs van de volledige behandeling. Hoewel een bijwerking niet verplicht is, wordt het sterk aangeraden voor een perfect en langdurig resultaat. Bijwerkingen worden aanbevolen om de 1 à 2 jaar om een mooi en gelijkmatig resultaat te behouden en vervaging tegen te gaan.

Oogschaduw + eyeliner boven & onder 90 minuten € 450
Bijwerking tot zes maanden € 80
Bijwerking tot drie jaar € 140
Bijwerking na drie jaar € 190

 

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: