Boven oogleden

fibroblasting boven oogleden Lift kan u helpen bij het aanpakken van problemen met hangende boven- en onderoogleden die optreden wanneer de huid rond de ogen slapper wordt naarmate u ouder wordt, zonder de risico’s van een operatie. Een ooglidlift is een krachtig en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen zoals chirurgische ooglidcorrectie (ooglidcorrectie).

De niet-chirurgische ooglift helpt de overtollige huid van het ooglid en rimpels rond de ogen strakker te maken, terwijl het volledig niet-invasief is.

Wat is een fibroblast ooglid Lift-behandeling?
Een ooglidcorrectie met de plasmapen werkt met een kleine pen die een geïoniseerde plasmaboog creëert. Wanneer de pen in nauw contact is met het huidoppervlak, creëert het een kleine microdot, dit verdampt onmiddellijk de ongewenste huid, trekt onmiddellijk het omliggende gebied aan en verwijdert ongewenste huid en lijntjes.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: