Huidverstrakkende hals behandeling

Neklift (plasmabehandeling)

Plasma Soft Surgery is ontworpen om de huidskleur en huidtextuur te verbeteren, waardoor de huid een helderder, strakker en jeugdiger uiterlijk krijgt. Deze revolutionaire behandeling keert de effecten van fijne lijntjes terug en diepere rimpels worden verminderd, hyperpigmentatie en verkleuring worden omgekeerd en ernstigere huidklachten zoals actinische keratose, acnelittekens en seborrheic keratose kunnen effectief worden behandeld.

Een slappe huid in de nek geeft een over het algemeen ouder uiterlijk en is een veel voorkomende klacht van zowel mannen als vrouwen. Er kunnen ook hardnekkige vetzakken zijn, waardoor het gebied er nog zwaarder uitziet. Met behulp van een of een combinatie van meerdere behandelingsmodaliteiten, kunnen we contouren en liften door vet te verminderen en overtollige huid strakker te maken, zodat het lijkt of je een neklift hebt ondergaan.

Plasma Soft Surgery maakt gebruik van de vierde toestand van materie: Plasma. Weefsels behandeld “Sublimate” voorkomen dat ongewenste warmte naar de omliggende gebieden wordt verspreid. Het principe is om gassen in de lucht te ioniseren om een ​​kleine elektrische boog te creëren, vergelijkbaar met een kleine bliksemschicht, waarmee huid- en epidermale gebieden met esthetische problemen kunnen worden behandeld, zonder ongewenste warmte naar de omliggende gebieden te verspreiden.

Is Plasma Soft Surgery pijnlijk?

Licht ongemak kan worden ervaren tijdens een Plasma Soft Surgery behandeling. Het is gebruikelijk dat cliënten hitte voelen,  dit is de oorzaak van het milde ongemak. Elk ongemak is meestal erg kort, het niveau van ongemak hangt meestal af van de instellingen die worden gebruikt, het gebied en de gevoeligheid van de huid van de klant.

Wat gebeurt er na mijn behandeling?

U kunt onmiddellijk na deze neklift behandeling de activiteiten hervatten. Zwelling begint de volgende dag en piekt meestal op de tweede dag. De derde of vierde dag na de behandeling begint de zwelling meestal iets af te nemen en in de meeste gevallen is de zwelling op de vijfde dag helemaal verdwenen. Terwijl de zwelling begint af te nemen, beginnen zich korstjes te vormen. De korstjes vallen normaal gesproken vanzelf af op de zesde of zevende dag na de behandeling.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Duur van de behandeling

De plasma behandeling van een neklift duurt 60 tot 90 minuten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: