Ooglift onderkant

fibroblast/plasma behandeling soft surgery ooglift onderkant van de ogen

Een plasmabehandeling is een niet-chirurgisch behandelalternatief om huidlaesies te helpen behandelen en de huid strakker te maken. De behandeling wordt uitgevoerd met stippen die door de plasmapen zijn gemaakt om de oppervlakkige huidcellen te sublimeren (verandering van vast naar gas) zonder bloeding of schade aan het omliggende weefsel. Intense blootstelling aan de zon moet een maand voor en na de behandeling worden vermeden.

WAT TE VERWACHTEN?

Na een consult om te zien of u een geschikte kandidaat bent voor Plasma, wordt bij uw terugkeer voor de procedure een verdovende crème aangebracht om het ongemak tot een minimum te beperken. De behandelingstijd, inclusief plaatselijke verdovende crème, kan 20-60 minuten zijn, afhankelijk van het te behandelen gebied. Per gebied kunnen één tot drie behandelingen nodig zijn met tussenpozen van 12 weken.

De behandeling wordt uitgevoerd met stippen die door het plasma-apparaat zijn gemaakt om de oppervlakkige huidcellen te sublimeren (verandering van vast naar gas) zonder bloeding of schade aan het omliggende weefsel.

Na de behandeling zullen de behandelde gebieden rood zijn met zwelling. Op de plaats van elke stip zal een koolstofkorst zijn die gedurende 7 dagen niet mag worden aangeraakt, behalve om te camoufleren. U moet het behandelde gebied minimaal 30 dagen schoon en droog houden en beschermen tegen blootstelling aan de zon of directe warmtebronnen. U krijgt crèmes om de volgende week aan te brengen die kunnen helpen bij het genezingsproces.

Ongebruikelijke bijwerkingen zijn infectie, littekens of pigmentatieveranderingen. Het is absoluut noodzakelijk om nazorgadviezen op te volgen om dergelijke complicaties te voorkomen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Plasma is een effectieve behandeling voor personen met overtollige huid op de boven- en onderoogleden, fijne lijntjes en door licht beschadigde huid. Deze behandeling kan op elk huidtype uitgevoerd worden. Deze procedure omvat niet het snijden van de huid of steken, wat een snellere genezingstijd betekent. Het is een uitstekende optie voor mensen die nog niet klaar zijn voor ooglidcorrecties of voor mensen die niet geschikt zijn voor een chirurgische ooglidcorrectie.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: