Platinum (4 sessies tanden bleken)

Tanden bleken in 4 sessies

De Huidspecialisten in Valkenswaard gebruiken alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. De Huidspecialisten vinden het belangrijk dat u sterke, gezonde en helderwitte tanden heeft. En wie wil er nou niet een stralende lach? Een mooie, glanzende (witte) glimlach is in ieder geval hartverwarmend. Het fleurt niet alleen de kamer op – het trekt mensen naar je toe. Als je lacht en je tanden zijn wit, breng je een gevoel van positiviteit met je mee dat de stemming verbetert. Dat is de kracht van een stralende glimlach. Het is besmettelijk, stimulerend, stemmingsverhogend en vereist minder spieren dan fronsen, waardoor in ruil daarvoor energie wordt bespaard.

Veel dingen in het leven kunnen je echter bang maken om te glimlachen, waaronder verkleuring van de tanden. Suikerhoudende en gekleurde dranken zoals rode wijn, veroudering, roken en tandletsel zijn de belangrijkste oorzaken van verkleuring van de tanden. Sommige hiervan kunnen worden geholpen met dagelijks poetsen en flossen en het aannemen van een goede levensstijl voor de mondgezondheid. Anderen, zoals ouder worden, kunnen niet worden geholpen. Toch is er zoveel dat u kunt doen om uw zelfverzekerde glimlach terug te krijgen.

Dus heb je problemen met je zelfvertrouwen door verkleuring van je tanden? Maak je geen zorgen, met de hulp van behandelingen voor het bleken van tanden en diensten zoals die van ons in Valkenswaard, hebben veel mensen zich laten behandelen en weer een helderdere glimlach terug gekregen.

Tanden bleek behandeling

Met de tanden bleekbehandeling worden je tanden in een korte tijd van 20 minuten tot ongeveer 4 tinten witter gemaakt. Je tanden zien er direct wat frisser uit. Bij de tanden bleekbehandeling PLATINUM, krijg je 4 sessies van 20 minuten en dat betekent wit!

Consult

Tijdens het gratis consult bespreken wij de verwachtingen van het resultaat na de behandeling. Dit doen we met behulp van een kleuranalyse. Wij bepalen dan je beginkleur van je gebit en geven een indicatie van de eindkleur na het tanden bleken. We kijken daarbij ook naar jouw tandglazuur, je genetische kleur van het tandbeen en andere zaken zoals je consumptiegebruik die het eindresultaat kunnen beïnvloeden.

De behandeling zelf duurt in totaal ongeveer 30 minuten per keer. Hiervan is 20 minuten per keer effectieve behandeling onder onze speciale LED-Blue bleeklampen. Gedurende de behandeling zit je in een privé ruimte. Bij ons staat de klant centraal en krijg je een individuele behandeling.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: