Zilver (2 tandbleek sessies)

Tanden bleken

Hoe tanden witter te maken is een veelgestelde vraag. Vlekken en verkleuringen op het oppervlak van uw tanden, maken het bleken van tanden een populaire cosmetische tandheelkundebehandeling. De meest natuurlijke aanpak voor het bleken van tanden is een goede en consistente mondzorg. Aandacht besteden aan uw keuzes op het gebied van eten, drinken en levensstijl kan ook helpen om uw tanden gezond te houden en er zo uit te zien.

Veel factoren heb je ook niet in de hand. Door veroudering, uw omgeving en dagelijkse routine kunnen uw tanden verkleurd en dof lijken.

Dingen te overwegen

Realiseer je dat je tanden bleken opties hebt. U kunt ervoor kiezen om uw tanden thuis te bleken met een verscheidenheid aan vrij verkrijgbare producten. U kunt ook kiezen voor het bleken van uw tanden door een specialist.

Bepaalde tandaandoeningen reageren niet goed op het bleken van tanden:

  • Tandbederf
  • Tandvlees infectie
  • Ernstig verkleurde tanden
  • Gevoelige tanden
  • Tandheelkundige werkzaamheden zoals kronen en bruggen
  • Vraag vandaag nog een gratis consult aan. Dit zal u helpen bepalen of het bleken van uw tanden de beste keuze voor u is.

Hoe wit worden mijn tanden?

Met de tanden bleekbehandeling worden je tanden in een korte tijd van 20 minuten tot ongeveer 4 tinten witter gemaakt. Je tanden zien er direct wat frisser uit. Bij de tanden bleekbehandeling ZILVER, krijg je 2 sessies van 20 minuten en dat betekent 2 keer zo wit! Tijdens het gratis consult bij de Huidspecialisten in Valkenswaard bespreken wij de verwachtingen van het resultaat na de behandeling. Dit doen we met behulp van een kleuranalyse. Wij bepalen dan je beginkleur van je gebit en geven een indicatie van de eindkleur na het tanden bleken. We kijken daarbij ook naar jouw tandglazuur, je genetische kleur van het tandbeen en andere zaken zoals je consumptiegebruik die het eindresultaat kunnen beïnvloeden.

De Behandeling

De behandeling zelf duurt in totaal ongeveer 60 minuten. Hiervan is 40 minuten effectieve behandeling onder onze speciale LED-Blue bleeklampen. Gedurende de behandeling zit je in een privé ruimte. Bij ons staat de klant centraal en krijg je een individuele behandeling.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: