Lip Fillers

Net als andere delen van je gezicht verouderen je lippen. De lipkussens worden minder vol, de cupidoboog wordt platter, de liprand wordt minder gedefinieerd en de mondhoeken beginnen naar beneden te hangen. Vrouwen van alle leeftijden willen dat hun lippen strakker zijn. Jongere vrouwen kiezen vaak voor een vollere liplook, terwijl oudere vrouwen eerder een subtielere look zoeken. Ook mannen zullen om een ​​subtiele lipvergroting vragen. De huidspecialsiten.nl  mantra voor Lip Filler-behandeling is minder is altijd meer.

Wat houdt een lipbehandeling met fillers in? De specialist van de huidspecialisten in Helmond of Valkenswaard beoordeelt de natuurlijke lip en stemt de behandeling zorgvuldig af op het gezicht. Een combinatie van verdovende crème zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat je jezelf op je gemak voelt. De mesogun specialsit van de huidspecialsiten gebruikt gewoonlijk een mesogun om de hyaluron Filler toe te dienen, die de neiging heeft om blauwe plekken en zwellingen te verminderen, maar fijn afstemt met een kleine naald om uw beste resultaat te bereiken.

Na jouw Lip Filler-behandeling kun je last krijgen van wat zwelling en mogelijk wat blauwe plekken, hoewel veel van de cliënten van de huidspecialisten.nl weggaan met weinig bewijs van behandeling en gewoon door kunnen gaan met hun dag. Toch is het het beste om uw behandeling goed af te stemmen op uw sociale agenda.

In combinatie met de Lip Filler-behandeling kunnen de mesogun specialisten van de huidspecialisten ook de Smile Lines verbeteren, de lijnen die rond je lippen verschijnen, en je uw Marionette lijnen ondersteunen.

Welke factoren zijn van invloed op hoe mijn lippen worden gestileerd?

Jouw natuurlijke lipvorm en -structuur beïnvloeden zowel de mate van volheid als de vorm die kan worden bereikt. Lippen die al pruilend zijn, zijn meestal vatbaar voor volumineuzere lipbehandelingen, terwijl dunne lippen dat misschien niet zijn. Dunne lippen hebben de neiging om na verloop van tijd herhaalde hyaluron Filler-behandelingen met een klein volume te vereisen om het gewenste resultaat te bereiken.

Leeftijd is een andere overweging; Volle parmantige lippen zullen misplaatst zijn bij een volwassen vrouw (zoals bij sommige jongere vrouwen). Vaker wel dan niet, hebben rijpe vrouwen ook een verjonging van het gebied rond de lippen nodig voor een natuurlijker resultaat.

Etniciteit kan ook de leidraad zijn voor uw Lip Filler-behandeling. Clieneten met Aziatische of Afro-Amerikaanse afkomst passen het beste bij een boven- en onderlip die qua grootte vergelijkbaar zijn. Terwijl degenen met een blanke achtergrond het best passen bij een bovenlip die kleiner is dan de onderlip.

Ook het geslacht zal de aanpak van jouw Lip Filler-behandeling beïnvloeden. Mannelijke lippen hebben de neiging kleiner en rechter te zijn met minder definitie, terwijl vrouwelijke lippen voller en meer gewelfd zijn met meer definitie. Het is belangrijk om een ​​mannelijke lip (of welke lip dan ook) niet te overdrijven, omdat dit vrouwelijker kan zijn.

Gezichtsbalans en harmonie zijn de sleutelwoorden

Natuurlijk ogende lipfillers
Lip Filler-behandeling kan de lippen volume, vorm en projectie geven, maar er zijn een artistiek oog en licht handwerk voor nodig om een natuurlijk resultaat te bereiken. Hoewel dikke, volle lippen bij sommige gezichten passen, passen ze niet bij iedereen. De huidspecialisten.nl in Helmond en Valkenswaard zijn zich hiervan bewust en zal zorgvuldig uw individuele vereisten overwegen en wat het beste bij uw gezicht past. Over het algemeen is minder zeker meer als het gaat om Lip Filler.

Natuurlijk ogende behandeling met de huidspecialsiten.nl

houdt altijd rekening met de natuurlijke vorm van uw unieke lippen. De huidspecialsiten.nl kunnen jouw liphoogte verbeteren, je lipvolheid, je algehele lipvorm en -structuur aanpassen, je liprand en cupidoboog definiëren en subtiele projectie creëren, zonder een nep-look of ‘forel pruillip’ te veroorzaken … dus niemand anders weet dat je bent behandeld. Ze streven naar lippen die er natuurlijk uitzien en normaal bewegen als je spreekt, niet naar overvolle stijve kussens die niet kunnen of kunnen bewegen. Onthoud altijd dat wat er goed uitziet in een stilstaand beeld er in het echt niet goed uitziet, omdat lippen dynamische structuren zijn!

Als je een vollere en meer afgeronde lipvorm wenst, kan dit ook worden gedaan om een natuurlijk resultaat te geven, maar De huidspecialisten zullen er eerst voor zorgen dat dit bij jouw gezicht past en goed in balans is met je andere gelaatstrekken. Natuurlijk volumineuze lippen die in de loop van de tijd zijn leeggelopen, hebben de neiging beter om te gaan met meer hyaluron Fillers dan van nature dunne lippen. Het is belangrijk om te beseffen dat als je lippen dun zijn, te veel filler in één keer strakke ‘worstjes’ zal creëren, dus het is beter om kleinere hoeveelheden hyaluronzuur Filler in de loop van de tijd regelmatiger in een paar afzonderlijke behandelsessies te injecteren. In veel opzichten is deze benadering van toepassing op de meeste lippen, aangezien te veel hyaluron Filler tegelijk de natuurlijke vormen van je lippen zal verstoren. Het is veel beter om in de loop van de tijd geleidelijk aan je lippen toe te voegen. We zijn allemaal altijd ‘work in progress’.

Op maat gemaakte en subtiele Lip Filler-behandelingen in Eindhoven
De huidspecialisten nemen de tijd om jouw Lip Filler-behandeling te personaliseren om te verbeteren wat je al hebt en om te herstellen wat je in de loop van de tijd door veroudering bent kwijtgeraakt. Bij langer overleg zullen de huidspecialisten jouw lippen zorgvuldig beoordelen en analyseren alvorens verder te gaan, waarbij zij nota nemen van de gedetailleerde ‘tweaks’ die nodig zijn om jouw zorgen weg te nemen. De huidspecialisten kiezen niet voor een ‘one size fits all’ -benadering voor Lip Filler-behandeling, omdat alle lippen verschillend zijn en als zodanig moeten worden behandeld. Ze stemmen alle behandelingen af op jouw individuele lippen, maar ook op je andere gelaatstrekken en je gezichtsvorm. Je lippen moeten in balans zijn met de rest van je gezicht, anders leidt het resultaat eerder af van je natuurlijke schoonheid dan om het te versterken. De huidspecialsiten.nl begrijpen de nuances van het bereiken van een natuurlijk ogend Lip Filler-resultaat dat is afgestemd op jouw exacte behoeften. In tegenstelling tot onervaren clinici volgt ze niet alleen trends in de Lip Filler-behandeling, maar creëert ze een subtiel resultaat speciaal voor jou.

Voor mooi ogende lipvullers vertrouwen de inwoners van Eindhoven op de huidspecialisten
Lip Filler-behandeling kunnen je lippen mooi en natuurlijk versterken. Met meer dan tien jaar ervaring  hanteren de huidspecialisten een holistische benadering van uw Lip Filler-behandeling.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.