5 Meest gestelde vragen over fibroblast behandeling

Overtollige huid komt zeer vaak voor als je ouder wordt. Mensen van alle leeftijden, nationaliteiten, vormen en maten kunnen een losse huid krijgen naarmate ze ouder worden. Ondanks de prevalentie kan een slappe huid schaamte en ongemak veroorzaken. In het verleden was de enige manier om met deze aandoening om te gaan, door middel van invasieve chirurgische procedures.

De fibroblast behandeling.
Deze revolutionaire nieuwe huidverstrakkingsprocedure kan vergelijkbare effecten creëren als chirurgische behandelingen zonder ooit onder het mes te hoeven gaan.

Dus, wat doet Fibroblast? Hoe lang duurt het? Zal het pijn doen? 5 Meest gestelde vragen over fibroblast behandeling. We weten dat u veel vragen heeft. Het goede nieuws is dat we de antwoorden hebben die u nodig heeft. Lees verder om te zien waar Fibroblast over gaat en kijk of het iets is dat voor u werkt.

Doet het pijn? 5 Meest gestelde vragen over fibroblast behandeling

Nee. Fibroblastbehandeling is een niet-chirurgische behandeling voor huidverstrakking. Er is geen pijn geassocieerd met deze procedure, hoewel sommige cliënten een minimale hoeveelheid ongemak kunnen voelen. Een plaatselijke verdovende crème wordt vóór de ingreep op het te behandelen gebied aangebracht.

Zijn er bijwerkingen?
Direct na de fibroblast behandeling merkt u misschien dat uw huid rood en licht gezwollen is. Dit is normaal en zou na ongeveer drie dagen af moeten nemen. Hoewel u tot 14 dagen een lichte roodheid kunt zien.

Wanneer mag ik de korstjes verwijderen

Terwijl de procedure aan de gang is, vormen zich koolstofkorstjes op de huid. U moet de neiging vermijden om deze korsten na de fibroblast behandeling aan te raken. Je kunt verwachten dat de korstjes ongeveer een week blijven zitten. Ze zullen vanzelf genezen en van de huid vallen.

 

Fibroblastbehandeling is een behandeling zonder operatie behandeling en een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. De huidspecialisten werkt hier als één van de eerste klinieken van Nederland mee.

 

Wat doet een fibroblast behandeling

Door de fibroblast behandeling leert de huid om zich weer te gaan gedragen als een jonge huid. Want de behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen, die in de loop der jaren steeds minder is geworden.

 

Waar is de fibroblastbehandeling voor geschikt?

  • Bij huidverslapping van het gezicht, de hals en het lichaam
  • Bij rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
  • Bij grove poriën op neus, kin of voorhoofd

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.